Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Kalf / 20-40 minuten
Gestoofde kalfsschenkel op oosterse wijze
Kalf / 20-40 minuten
Ribeye met rozijnenbalsamicosaus en witlofsinaasappelsalade
Varken / 40-60 minuten
Procureur met abrikozensaus en groene groenten
Varken / langer dan 60 minuten
Ribkarbonade met kappertjesjus en mini tarte tatin van gekonfijte tomaat
Varken / 20-40 minuten
Tomahawk Pork Chop met romesco en gegrilde groenten
Rund / 20-40 minuten
Rundvleesbrochettes met cherrytomaatjes en courgette-Halloumi-spiezen
Kip / 40-60 minuten
Gevlinderde pikante kip en geroosterde pastinaak
Rund / 0-20 minuten
Biefstuksalade met lof en reepjes omelet
Rund / 20-40 minuten
Merguez- en honingworstjes met gewokte champignons, paksoi en oestersaus