Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / 0-20 minuten
Carpaccio van Coppa di Parma met honing-geleiblokjes
Rund / 20-40 minuten
Rollade van runderzijlende gevuld met truffelpaddenstoelen
Kalf / 0-20 minuten
Rollade van kalfsmuis met Aziatische vulling
Varken / 40-60 minuten
Varkensfilet met verse Italiaanse kruiden
Lam / 40-60 minuten
Lamsbout à la pompoen
Varken / langer dan 60 minuten
Varkensrack met oosterse kersensaus
Rund / langer dan 60 minuten
Côte de boeuf .. in de oven of lekker op de BBQ
Kip / Vleeswaren / 0-20 minuten
Ajam pangang kippendijcake
Rund / 20-40 minuten
Steak tartaar met Melba nori crumble