Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Dubbelop met worst
Gehakt / 40-60 minuten
Stoere gehaktbal met bierjus
Gehakt / langer dan 60 minuten
Gehaktbal met appelstroopjus en warme bonensalade
Varken / 20-40 minuten
Boerenkarbonade met mosterdsaus en erwtenstamppot
Varken / 0-20 minuten
Wintersalade van de bakplaat
Kip / langer dan 60 minuten
Kippenbouten uit de tajine
Kalf / Vleeswaren / 20-40 minuten
Cordon bleu ‘cacio e pepe’ met parelcouscous
Kip / 40-60 minuten
Traditionele kipcordon bleu met aardappel-mieriksworteltaartje
Kip / Vleeswaren / 40-60 minuten
Tortillataart met gebraden kiprollade