Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Carpaccio walnotenbonbon
Kalf / 40-60 minuten
Tournedos van kalfssukade met sinaasappel-portsaus
Rund / 40-60 minuten
Beef Wellington met verse kruidenflens en duxelles van paddenstoelen
Lam / 40-60 minuten
Gegrilde lamskoteletjes met munt-chimichurri
Wild / 40-60 minuten
Geroosterde eendenborst met witlof
Varken / 40-60 minuten
Varkensfilet met aardbeien-broccoli-salade
Rund / 0-20 minuten
Biefstuk met paprika beurre noisette
Varken / 20-40 minuten
Varkenshaas met ansjovis, Parmezaanse dressing en courgetti
Kip / 20-40 minuten
Mini kipsaté met limoen-sesamsaus