Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Tournedos met Pedro Ximenez sherrysaus
Wild / 40-60 minuten
Klassieke hazenbout
Wild / 40-60 minuten
Ingepakte hertenfilet met bramensaus
Wild / 20-40 minuten
Krokante eend met paddenstoelenrisotto
Wild / langer dan 60 minuten
Wildzwijn biefstuk met rodekoolappeltjes
Vleeswaren / 20-40 minuten
Pistolet met geitenkaas, spianata romana en blauwe-bessendressing
Rund / 20-40 minuten
Toast met ossenworst, truffelmayonaise en groentekiemen
Vleeswaren / 20-40 minuten
Serranoham met buffelmozzarella en venkelzaad
Kip / 20-40 minuten
Pancettakip met rode kool en linzen