Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Noedelsoep met biefstukpuntjes
Varken / 40-60 minuten
Tarte tatin met witlof, Munster en Serranoham
Rund / Varken / 20-40 minuten
Wraps uit de oven met half-om-halfgehakt
Kip / Lam / Varken / 0-20 minuten
Naan met shoarmagehakt en tzaziki
Varken / 0-20 minuten
Focaccia vitello tonnato
Varken / 0-20 minuten
Ciabatta met prosciutto en spianata romana
Kip / 0-20 minuten
Kipfilet met pancetta en asperges
Varken / 20-40 minuten
Saté Babi met zelfgemaakte satésaus
Kip / 40-60 minuten
Turkse kipspiesjes met yoghurt en sumak