Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Wild / 40-60 minuten
Hertenfilet met portsaus
Varken / 20-40 minuten
Carpaccio van ham met kastanjes en rood fruit
Varken / 20-40 minuten
Varkenshaas met roze peperbessen en honingcitroensaus
Rund / 40-60 minuten
Runderzijlende met gemengde paddenstoelen en balsamicojus
Wild / 20-40 minuten
Eendenborst met zuurkool en cranberrysaus
Kip / 20-40 minuten
Kippendij met citroen, harissa en tutti frutti
20-40 minuten
Karnemelkroom met yoghurtijs, kruidnagelhoning en Speculoos
Varken / langer dan 60 minuten
Rollade van procureur met gestoofde appeltjes en salie
Rund / 20-40 minuten
Huzarentartaar van biefstuk en aardappel