Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Hamburgers met chutney en geitenkaas
Varken / 40-60 minuten
Spaanse spies met chorizo-mayonaise
Kip / 40-60 minuten
Hasselback-kip met cajunkruiden
Vleeswaren / 0-20 minuten
Salad in a jar
Varken / 20-40 minuten
Varkensfilettosti met asperges
Lam / 20-40 minuten
Lamsrack met ras el hanout en paprikacoulis
Rund / langer dan 60 minuten
Short ribs met zelfgemaakte barbecuesaus
Varken / 20-40 minuten
Varkenshaas met tonijn en yoghurtdressing
Lam / 40-60 minuten
Lamshaas met muntolie en regenboogtomaatjes