Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / 40-60 minuten
Traybake met rookworst en mosterd-mayonaise
Rund / langer dan 60 minuten
Rendang met mango-chilisorbet
Rund / langer dan 60 minuten
Gestoofde short ribs in rodewijnsaus
Rund / langer dan 60 minuten
Aziatische beefrib fingers
Rund / 20-40 minuten
Italiaanse boerenkoolstamppot met rumpsteak tagliata
Kip / 40-60 minuten
Traybake met Griekse kip en citroenyoghurt
Rund / 20-40 minuten
Noedelsoep met biefstukpuntjes
Varken / 40-60 minuten
Tarte tatin met witlof, Munster en Serranoham
Rund / Varken / 20-40 minuten
Wraps uit de oven met half-om-halfgehakt