Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Kalf / 40-60 minuten
Kalfsschnitzel met gekaramelliseerde bloemkool
Kalf / langer dan 60 minuten
Kalfsschenkels met gepofte knoflook
Kalf / langer dan 60 minuten
Kruidige kalfsstoof met tuttifrutti
Kip / Varken / 20-40 minuten
Waves met frisse pastinaaksalade
Rund / 20-40 minuten
Muiderslotjes met lintpasta, winterpeen en pijnboompitten
Varken / 20-40 minuten
Special ‘Spek ’n span’ met witte bonenschotel en patatas bravas
Varken / 40-60 minuten
Houthakkersteaks met rode wijn jus en zuurkool
Varken / 20-40 minuten
Voorjaarsstamppot met rookworst
Rund / 0-20 minuten
Roerbaknoedels met biefstuk en broccoli