Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Rund / 20-40 minuten
Tartaar met paksoi en gebakken rijst
Varken / langer dan 60 minuten
Varkenssukade met geroosterde prei en bloemkoolpuree
Kip / 20-40 minuten
Kipcurry met rode besjes
Kip / 20-40 minuten
Black chicken met komkommernoedels
Kalf / 20-40 minuten
Parmezaanschnitzel met pasta-aïoli
Rund / langer dan 60 minuten
Rundertong met kastanjesaus
Rund / 40-60 minuten
Geroosterd koetsierstuk met koffie
Gehakt / Rund / 0-20 minuten
Italiaanse hamburgers
Varken / 40-60 minuten
Varkensfilet in een olijven/notenkorst