Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Barbecue
BBQ checklist
BBQ bereidingswijzen
Soorten BBQ vlees
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Lam / 20-40 minuten
Lamsrack met pikante aubergine-yoghurtsaus
Lam / 20-40 minuten
Lamspoelet met ratatouille met salie en spek
Lam / 0-20 minuten
Lamskoteletjes met yoghurt muntsaus
Lam / 20-40 minuten
Lamskebabs met gegrilde abrikozen
Gehakt / Kalf / 40-60 minuten
Zweedse gehaktballen
Lam / 40-60 minuten
Zweedse aardappelen met lamsfilet en vossenbessensaus
Varken / 0-20 minuten
Zuurkoolsoep met grove mosterd en rookworst
Varken / 40-60 minuten
Zuurkoolschotel met rookworst
Gehakt / 20-40 minuten
Zuurkoolschotel met appel en kaneel