Pannekoek met kippenragout
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Kip
Overig

Ingrediënten

400 g kippenragout
300 g meergranen pannenkoekenmix
675 ml melk
zout en peper
2 eieren
3 el verse tuinkruiden, gesnipperd
2 el boter
50 g rucola, gewassen en gedroogd

Bereidingswijze

Stap 1
Klop de pannenkoekenmix met de melk, zout, peper en eieren tot een luchtig beslag en schep er de tuinkruiden doorheen. Verwarm steeds een halve eetlepel boter en bak 4 dikke pannenkoeken van het beslag. Verwarm ondertussen de ragout op zacht vuur.

Stap 2
Schep op elke pannenkoek een lepel van de ragout en verdeel de rucola erover. Klap de pannenkoek dubbel en serveer direct.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!