Pannenkoek met Bolognese-gehakt, truffel en Parmezaan
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Gehakt
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

4 pannenkoeken
75 g tomatenpuree
400 g rundergehakt
100 ml runderbouillon
1 sjalotje, gesnipperd
1 potje truffelpaddenstoelen tapenade
1 teentje knoflook, fijngesneden
100 g Parmezaan, geraspt

Bereidingswijze

Fruit het sjalotje en de knoflook glazig.

Voeg de rul gemaakte rundergehakt toe.

Voeg tomatenpuree toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Voeg bouillon toe en schep alles goed door elkaar.

Leg op ieder bord een pannenkoek en schep het bolognesegehakt er op.

Verdeel er een theelepel truffelpaddenstoelen tapenade overheen en bestrooi
het geheel met Parmezaanse kaas.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!