Pasta en pizzaiolasaus
20-40 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Varken
Overig
Kerst

Ingrediënten

Pizzaiolasaus

  • 2 sjalotjes, fijngesneden
  • 2 el olijfolie
  • 12 zwarte olijven, gesneden
  • 18 kappertjes, gespoeld
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 5 ansjovisfilets
  • peper

Pasta

  • 350 g verse pasta
  • 20 g geraspte kaas
  • 10 g basilicumblaadjes

Bereidingswijze

Heerlijk als bijgerecht van varkensrollade!

Pizzaoilasaus

Verwarm de olijfolie in een pan en bak de sjalotjes glazig. Voeg de zwarte olijven, kappertjes, tomatenblokjes en ansjovisfilets toe en laat het ongeveer voor 20 minuten sudderen. Voeg peper naar smaak toe.

Pasta

Kook water in een ruime pan en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkensrollade met de pasta, pizzaiolasaus en bestrooi deze met geraspte kaas en verse basilicumblaadjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!