Pasta en pizzaiolasaus
20-40 minuten
Koken
Bijgerecht
Overig
Kerst
Ingrediënten
Pizzaiolasaus
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 2 el olijfolie
- 12 zwarte olijven, gesneden
- 18 kappertjes, gespoeld
- 400 g tomatenblokjes (blik)
- 5 ansjovisfilets
- peper
Pasta
- 350 g verse pasta
- 20 g geraspte kaas
- 10 g basilicumblaadjes
Bereidingswijze
Heerlijk als bijgerecht van varkensrollade!
Pizzaoilasaus
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de sjalotjes glazig. Voeg de zwarte olijven, kappertjes, tomatenblokjes en ansjovisfilets toe en laat het ongeveer voor 20 minuten sudderen. Voeg peper naar smaak toe.
Pasta
Kook water in een ruime pan en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkensrollade met de pasta, pizzaiolasaus en bestrooi deze met geraspte kaas en verse basilicumblaadjes.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!