Pasta met gekookte worst en kaas
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

200 g gekookte worst, in reepjes
1 el boter
1 teentje knoflook, gesnipperd
300 g grote pastaschelpjes
250 ml kookroom
100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
Handje verse basilicum
Zout en versgemalen peper

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een sauspan en fruit de knoflook op zacht vuur. Kook ondertussen de pasta beetgaar in ruim water met zout. Voeg de reepjes worst en room toe aan de knoflook en laat een paar minuten zachtjes doorkoken. Neem de saus van het vuur en roer er 3/4 van de kaas en basilicum doorheen. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de uitgelekte pasta erdoorheen. Serveer met de rest van de kaas.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!