Pastasalade met salami en gorgonzola
0-20 minuten
Koken
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Italiaans
Ingrediënten
circa 200 g plakken salami van 1 cm dik, in blokjes
300 g middelgrote pastaschelpjes
zout
150 g cherrytomaatjes, gehalveerd
100 g oude gorgonzola, verkruimeld
2 el mayonaise
1 el olijfolie
peper
1 handje basilicumblaadjes, in reepjes
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout beetgaar. Spoel ze koud af en laat ze goed uitlekken. Schep de pasta om met de salamiblokjes, tomaatjes en gorgonzola. Roer de mayonaise los met de olijfolie en schep dit door de pasta. Breng goed op smaak met zout en peper en de basilicum. Laat de smaken nog een uurtje intrekken in de koelkast.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!