Pastasaus van saucijzenvlees
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

4 saucijzen
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 el oregano
2 el tomatenpuree
1 dl droge witte wijn
1 blik gepelde tomatenblokjes (450 g)
zout en peper

Bereidingswijze

Haal het vlees uit de worst door de darm kapot te snijden. Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de ui lichtbruin. Voeg het worstvlees toe en roerbak het rul.

Bak de knoflook, oregano en tomatenpuree kort mee en blus af met de wijn en tomatenblokjes. Laat de saus aan de kook komen en op laag vuur zonder deksel nog 10 minuten inkoken. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper en serveer met spaghetti of macaroni.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!