Ingrediënten
4 x pepersteak
zout
3 el olijfolie
3 tenen knoflook, gesnipperd
1 rode peper, zonder zaadjes, gesnipperd
1 el tomatenpuree
1 blik gepelde tomatenblokjes, 400 g
300 g spaghetti
1 el boter
handje verse basilicum
50 g versgeraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Stap 1
Breng een grote pan met water en zout aan de kook. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de knoflook en peper een minuut op zacht vuur. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak nog een minuut. Giet de tomatenblokjes erbij en laat de saus aan de kook komen. Laat op zacht vuur nog 5 minuten pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti in circa 7 minuten bijtgaar.
Stap 2
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de pepersteaks circa 2 minuten per kant. Giet de spaghetti af en schep de saus en de basilicum erdoor. Serveer met de pepersteaks en de kaas.