Pikant stoofpannetje uit de oven
langer dan 60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte
10 ansjovisfilets
1 gedroogd pepertje
2 afgestreken eetlepels bloem
2,5 dl rode wijn
0,5 dl balsamicoazijn
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
Scheutje olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 100 graden. Verhit de olijfolie in een braadpan, bak de stukken riblap aan alle kanten bruin en bestrooi deze met de bloem.
Verkruimel het pepertje erover, voeg de ansjovis toe en bestrooi het vlees met de Italiaanse kruiden, zout en peper. Voeg knoflook, wijn en azijn toe en schep alles goed om. Zet de pan, met het deksel erop, 2,5 uur in de oven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!