Pikante worst met ketjap
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 varkenssaucijzen
2 el olie
3 tenen knoflook, gesnipperd
1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt
8 bosuitjes, in stukjes
6 el ketjap manis
3 el water

Bereidingswijze

Snijd de vellen van de saucijzen door en haal het vlees eruit. Snijd het vlees vervolgens klein. Verwarm de olie in een hapjespan en bak het worstvlees rul. Voeg knoflook, rode peper en bosui toe en laat die zachtjes circa 2 minuten meebakken. Giet de ketjap en water in de pan en laat op zacht vuur nog ongeveer een paar minuten pruttelen. Lekker met noedels en broccoli.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!