Pizza met kerstomaatjes aan de tros en geitenkaas
20-40 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Overig
Zomer

Ingrediënten

2 rollen kant-en-klaar pizzadeeg
4 trosjes kerstomaatjes
25 g pijnboompitten
100 g geitenkaas
3-4 eetlepels slagroom
1 eetlepel honing
4 takjes tijm, waarvan de blaadjes geritst

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm de oven voor op 220 graden. Rol het pizzadeeg uit en maak er vier ovale porties van. Vermeng driekwart van de tijmblaadjes met de room en de geitenkaas. Breng dit op smaak met peper en zout.

Stap 2.
Verdeel het kaasmengsel over de pizza's, maar laat aan de randen twee centimeter vrij. Sprenkel er de honing overheen en verdeel de tomaatjes over de pizza's. Bestrooi de pizza’s met pijnboompitten en de rest van de tijm.

Stap 3.
Bak ze vervolgens ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!