Plakjes eendenborst op sojapannenkoekjes
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Wild
Overig
Kerst

Ingrediënten

1 eendenborst (vers en in plakjes gesneden)
½ dl azijn
1 eetlepel suiker
1/3 komkommer
1 flesje pannenkoekenbeslag (kant-en-klaar)
2 eetlepels hoisin-marinade (toko)
2 eetlepels soja
1 lente-ui (in ringetjes)

Bereidingswijze

Eendenborst marineren met de hoisin-marinade. Pannenkoekjes bakken van het beslag en deze besprenkelen met wat soja. Komkommerplakjes marineren met de azijn, suiker, peper en zout. Eend bakken op de plaat en serveren met de pannenkoekjes en de salade, de ringetjes lente-ui en nog wat hoisin-marinade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!