Pot-au-feu van kip en knolgewassen
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Kip
Frans
Onbekend

Ingrediënten

1 l kippenbouillon getrokken van biologische soepkip
1 koolrabi in blokjes
1 meiraap in blokjes
1 bosje radijsjes
1 bosje selderij gesneden
1 winterpeen in blokjes
1 prei, in ringen
Soepkip, geplukt

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180°C. Zet de kippenbouillon op in een soeppan en voeg alle gesneden ingrediënten toe. Breng de soep aan de kook. Leg de stukken kip in een soepbord, deze mogen lekker grof zijn. Verwarm het bord even in de oven. Schenk de soep eroverheen en serveer direct.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!