Preisoepje met geroosterde beenham
20-40 minuten
Koken
4 personen
Voorgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

100 g beenham, in reepjes
2 kruimige aardappels, in blokjes
800 ml kippenbouillon
300 g prei, gewassen en gesneden
125 ml crème fraîche
Kerriepoeder

Bereidingswijze

Kook de aardappels en prei in de kippenbouillon
in circa vijftien minuten gaar.

Rooster intussen de hamreepjes in een
droge, hete koekenpan.

Leg de gebakken hamreepjes in een
bord en schep er een lepel crème fraîche
op. Pureer de soep en schenk deze voorzichtig
in het bord. Bestrooi het geheel
met wat kerriepoeder.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!