Prosciutto druivensalade
20-40 minuten
Overig
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig
Zomer

Ingrediënten

  • 8 plakjes prosciutto of Italiaanse rauwe ham
  • 1 kg blauwe en witte pitloze druiven
  • 100 g roomkaas, op kamertemperatuur
  • 100 g zure room
  • 3 el bruine suiker
  • 200 g geroosterde pecannoten
  • zout

Bereidingswijze

  1. Halveer de druiven.
  2. Roer de roomkaas, zure room, het zout en 2 el bruine suiker in een kom tot de suiker is opgelost. Voeg de druiven en stukjes prosciutto toe en roer het geheel voorzichtig om.
  3. Strooi de pecannoten en de resterende bruine suiker er net voor het serveren bovenop.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 780 KCAL (3275 KJ). EIWIT: 16 G. VET: 54 G (WAARVAN 40 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 55 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!