Ravioli met geitenkaas en gele paprikasaus
40-60 minuten
Oven
4 personen
Voorgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

300 g geitenkaas
8 wontonvelletjes (verkrijgbaar bij de toko)
Bosje kervel
100 ml room
4 gele paprika’s
200 ml kippenbouillon van tablet
1 eigeel

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika’s doormidden, haal de zaadlijsten weg en rooster ze in de oven.

Stap 2.
Haal het vel van de paprika’s. Snijd ze in stukken en kook ze in de kippenbouillon tot ze gaar zijn. Pureer dit met een staafmixer tot een gladde saus. Voeg de room toe en laat het een beetje inkoken.

Stap 3.
Ontdooi de wontonvellen en leg op elk blaadje een bolletje kaas en een blaadje kervel. Smeer met het eigeel de randen in. Vouw ze tot een driehoek en steek er maantjes van met een steker of glas.

Stap 4.
Kook de ravioli in 5 minuten beetgaar en laat uitlekken. Doe wat saus in een soepbord en leg er een ravioli in.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!