Rijstsalade
0-20 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Overig
Kerst

Ingrediënten

200 g witte snelkookrijst
1 kruidenbouillontablet
100 g diepvriesdoperwten
100 g maïskorrels
100 g roze gekookte garnalen
2 el peterselie, fijngehakt
2 el bieslook, fijngehakt
zout en peper
2 el olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1
Kook de rijst in ruim water met het bouillonblokje 7 minuten en doe dan de doperwten erbij. Giet alles na een minuut af in een vergiet en laat de rijst uitgespreid in een schaal afkoelen.

Stap 2
Meng de rest van de ingrediënten door de rijst en breng op smaak met zout en peper. Giet er een beetje olijfolie over.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!