Risotto uit een klein pannetje
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Tussengerecht
Overig
Kerst

Ingrediënten

200 g risottorijst
1 klein sjalotje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eetlepel olijfolie
300 ml groentebouillon
1 eetlepel Parmezaan, geraspt
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
– 20 g roomboter

Bereidingswijze

Fruit de sjalot met de knoflook glazig in een gourmetpannetje. Voeg de risottorijst toe. Bak de rijst totdat hij glazig is en voeg dan een scheutje bouillon toe. Herhaal dit telkens als het vocht weer is verdampt, totdat de risotto gaar is.

Roer de geraspte kaas erdoorheen en tot slot de peterselie en eventueel de roomboter.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!