Roerbaknoedels met biefstuk en broccoli
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Oosters

Ingrediënten

  • 300 g biefstuk, iets plat geslagen
  • 300 g roerbaknoedels
  • 200 g broccoli, in kleine roosjes verdeeld
  • zout en peper
  • 3 el roerbakolie
  • 1/2 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
  • 2 el hoisinsaus

Bereidingswijze

  1. Laat de roerbaknoedels in kokend water wellen volgens de gebruiksaanwijzing en giet ze af.
  2. Blancheer de broccoli 2 minuten in kokend water met zout en giet ze af.
  3. Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze aan beide kanten 2 minuten bruin. Haal ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  4. Roerbak in het overgebleven vet de uitgelekte broccoli met de peper, knoflook en bosui 2 minuten. Voeg de noedels toe en schep een paar minuten om.
  5. Snijd ondertussen de biefstukken in repen en schep deze als laatste met de hoisinsaus door de noedels.

Voedingswaarde per persoon
Kcal (kj) 434 (1823), eiwit 28 g, vet 10 g, koolhydraten 58 g.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!