Ingrediënten
500 g procureurlapjes
1 pakje rijstnoodles
150 gr spinazie/paksoi of andere bladgroente zoals snijbiet
1 blikje babymaïs
4 eetlepels sojasaus
2 eetlepels oestersaus
2 eetlepels zwarte bonenpasta (toko)
2 teentjes knoflook
3 eetlepels wok- of slaolie
Bereidingswijze
Snijd de procureur in dunne plakjes, en marineer deze in de knoflook, sojasaus, oestersaus en bonenpasta een half uur buiten de koelkast. Kook de rijstnoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de paksoi in repen en de babymaïs in de lengte door. Zet de wokpan op een heel fel vuur. Als de pan een beetje begint te roken wat olie toevoegen. Als die ook een beetje begint te roken, eerst de procureur wokken en dan de groenten en noodles toevoegen. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout en eventueel wat oester- en sojasaus.