Roerei met gekonfijte eendenbout en een briochebroodje
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Wild
Overig

Ingrediënten

Vlees van 2 geplukte gekonfijte eendenpoten
4 eieren
0,5 dl ongezoete slagroom
1 klontje margarine
Half bosje gehakte peterselie
2 stengels lente­ui
4 briochebroodjes

Bereidingswijze

Roer de eieren met de room, peterselie en een in ringetjes gesneden stengel lente-ui door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Bak de eiermassa aan in een hete pan met een klontje margarine.

Voeg dan het eendenvlees toe en blijf roeren tot er een mooi, goudgeel roerei is ontstaan. Strooi de in ringetjes gesneden lente-ui over het roerei en rol het ei op.

Serveer het ei met een briochebroodje.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!