Roergebakken fricandeau met pindas en limoen
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

600 g fricandeau, in dunne repen
2 tenen knoflook, geperst
1 cm verse gember geraspt
1 tl korianderpoeder
1/2 rode pper, gesnipperd
Rasp en sap van 1/2 limoen
Zout
3 el olie
100 g ongezouten pinda's
1 handje koriander, gehakt
4 bosuitjes, in ringetjes

Bereidingswijze

Vermeng de fricandeaureepjes met de rest van de ingrediënten, behalve de verse koriander en bosui, in een schaal en laat een uurtje afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de wok en roerbak het vlees in drie porties op hoog vuur. Schep als al het vlees gebakken is weer alles door elkaar, schep de koriander en bosui erdoor en warm nog even door. Lekker met rijst of noedels.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!