Rosevalaardappeltje gevuld met filet americain
0-20 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 rosevalaardappeltjes (gekookt in de schil)
3 eetlepels olijfolie
1 bakje filet americain
Wat takjes kervel als garnering
2 eetlepels verse roomkaas
1 theelepel wasabi
1 eetlepel slagroom

Bereidingswijze

Halveer de gekookte rosevalaardappeltjes. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Meng de roomkaas met de slagroom en de wasabi en breng zo nodig op smaak met zout en peper. Leg op de halve aardappeltjes een lepeltje filet americain, daar boven op een toefje wasabiroomkaas. Garneer met de takjes kervel.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!