Rozenblaadjes van rettich en biet
0-20 minuten
Overig
Bijgerecht
Nederlands
Kerst

Ingrediënten

  • 100 g rettich (dunne schijfjes)
  • 100 g gekookte rode bietjes (dunne schijfjes)

Dressing

  • 1 el wittewijnazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl honing
  • 3 el arachideolie
  • 1 el fijngesneden bieslook
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Meng de plakjes rettich en biet door elkaar zodat de rettich mooi roze wordt.
  2. Klop de azijn, mosterd, honing, arachideolie, bieslook, peper en zout tot een dressing en druppel dit over de ‘rozenblaadjes’.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 120 KCAL (505 KJ). EIWIT: 1 G. VET: 11 G (WAARVAN 10 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 4 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!