Rundercarpaccio met dragondressing
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 porties rundercarpaccio van ca. 70-80 g
1-2 eetl kappertjes
Stukje parmezaanse kaas
Frissee
Grof gemalen zeezout, versgemalen peper

Voor de dressing:
5 eetl olijfolie
2 eetl dragonazijn
2 eetl citroensap
1 theel Franse mosterd
1 theel vloeibare honing
1 teentje knoflook

Bereidingswijze

De carpaccio over de bordjes verdelen. Het midden opvullen met kleingesneden frissee. De ingrediënten voor de dressing met een staafmixer of gewoon met een vork tot een luchtig mengsel kloppen. Vlak voor het serveren het geheel met wat dressing besprenkelen en met kappertjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas garneren.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!