Runderhaasbonbons met truffelmayonaise
20-40 minuten
Overig
6 personen
Bijgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

100 g runderhaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
50 g ijsbergsla, fijngesneden
2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
100 ml truffelmayonaise
8 blaadjes basilicum

Bereidingswijze

Stap 1.
Vries de runderhaas licht aan en snijd deze vervolgens in dunne plakjes. Spuit op elk plakje een beetje truffelmayonaise in het midden. Leg er wat ijsbergsla op met daarover wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Stap 2.
Vouw de buitenzijde naar binnen zodat er een bonbon ontstaat. Leg de bonbon omgekeerd op een lepel of een bordje.

Stap 3.
Versier de bonbons met een beetje truffelmayonaise, basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!