Runderschnitzel gevuld met pancetta en courgette
0-20 minuten
Blancheren
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 runderschnitzels ongepaneerd
8 dunne plakjes pancetta
4 lange plakken courgette
Zout en peper
1 el. olijfolie
1 el. vloeibare boter

Bereidingswijze

Stap 1.
Blancheer de courgette plakken in kokend water met zout.

Stap 2.
Leg de schnitzels op het werkblad, maal er peper over en bedek elke schnitzel met een plak courgette en twee plakjes pancetta. Rol de schnitzel op en steek vast met een cocktailprikker. Verwarm de olie en boter in een koekenpan en bak hierin de rolletjes rondom bruin en gaar. Lekker met gegratineerde puree.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!