Runderschnitzel met oregano, citroenjus en feta
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Grieks
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 runderschnitzels
  • zout en peper
  • 1 el gedroogde oregano
  • 2 el boter
  • 1 el olijfolie
  • 8 dikke plakken vleestomaat
  • sap en rasp van 1/2 citroen
  • 50 g feta

Bereidingswijze

  1. Wrijf de schnitzels in met zout, peper en oregano. Verwarm de boter en olie in de pan en bak de schnitzels op hoog vuur aan een kant één minuut. Leg de plakken tomaat erbij.
  2. Draai het vlees om en voeg direct de citroenrasp en het sap toe. Bak alles samen nog een minuut op hoog vuur.
  3. Leg het vlees op de borden, schep er twee plakken tomaat op en wat van de citroenjus en verkruimel er de feta over.

    Lekker met gegrilde groenten of salade en aardappels uit de oven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!