Runderschnitzels met pittige kwarksaus
0-20 minuten
Braden
2 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

2 runderschnitzels
van circa 125 g per stuk
25 g braadboter
zout en versgemalen peper
Voor de kwarksaus:
2 eetl. kwark
2 eetl. mayonaise
tabasco
1 theel. verse of 1/2 theel.
gedroogde dragon
2 bosuitjes
2 augurkjes

Bereidingswijze

Stap 1
Maak eerst de saus en laat intussen de runderschnitzels op kamertemperatuur komen. Roer voor de saus de kwark en de mayonaise met wat zout, een paar druppels tabasco en de fijngehakte dragon door elkaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de augurkjes in kleine blokjes en schep ze door de saus.
Stap 2
Rol de schnitzels op en bind ze vast met slagerstouw. Verhit de boter in een koekenpan en braad de rolletjes in 4 minuten rondom mooi bruin. Bestrooi ze met wat zout en peper. Serveer de schnitzels met de saus.
Lekker met gebakken aardappelen of frieten en met sla.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!