Sabayon van vanille met boerenjongens en advocaatroomijs
0-20 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Overig

Ingrediënten

4 eidooiers
het merg van een vanillepeul
0,5 dl witte wijn
3 eetlepels suiker
1 potje boerenjongens
4 bolletjes advocaatroomijs
versemunt

Bereidingswijze

Meng wijn en suiker in een kom, zet deze op een pan warm water (au Bain Marie) en klop de eierdooiers er doorheen tot een luchtige sabayon, die gaar is maar niet klontert.
Meng de vanille door de sabayon en breng deze op smaak met poedersuiker.
Schep in elk glaasje wat boerenjongens en een bolletje advocaatijs.
Vul de glazen af met de sabayon.
Garneer met een takje munt.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!