Salade met rosbief en black pudding
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Voorgerecht
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

200 g gebraden rosbief (vleeswaren in plakjes)
200 g bloedworst (in blokjes)
150 g slablaadjes zoals frissé of eikenbladsla (gewassen)
1 appel (in blokjes)
2 eetlepels honing
50 g roomboter
2 eetlepels honing-mosterddressing ( flesje)

Bereidingswijze

Smelt de boter in een bakpan en bak de bloedworst krokant. Voeg de appelblokjes en de honing toe en zet het vuur laag. Maak de sla aan met een beetje dressing en leg de sla met de rosbief mooi op een bord. Leg nu ook het bloedworst-appelmengsel er mooi bij en schenk er een beetje honingvocht omheen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!