Salade met rosbiefrolletjes
0-20 minuten
Overig
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

12 plakjes rosbief, iets dikker gesneden
100 g roompate
75g rucola ­
1 zak gemengdesla

voor de dressing
50 ml olijfolie
2 theelepels mosterd
Provencaalse kruiden
1 eigeel
30 ml witte­wijnazijn
30 ml room
2 eetlepels gembersiroop of honing
halve eetlepel kappertjes ­
40 g ongezouten pistachenootjes

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten voor de dressing (behalve de kappertjes) met een staaf­ mixer.

Mengdedressinggeleidelijkdoordesla (teveeldressingineensmaaktdeslate zwaar). Het kan zijn dat u dressing over­ houdt. Verdeel de sla over vier borden.

Leg de lapjes rosbief op een snijplank en besmeer ze met roompate;. Beleg met een plukje rucola, rol de plakjes op en snijd ze diagonaal doormidden.

Verdeel de rest van de sla over 4 borden en zet per bord 3 rolletjes rosbief rechtop in de sla

Strooi er de pistachenootjes overheen. 6. Wat over is aan dressing over het opgemaakte bord sprenkelen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!