Salade van courgette, gerookte kipfilet en parmezaan
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Internationaal
Zomer

Ingrediënten

  • 300 g gerookte kipfilet
  • 2 courgettes
  • Rasp en sap van 1 citroen
  • 30 g basilicum, grof gescheurd
  • 75 g Parmezaanse kaas, geschaafd
  • 1 eetlepel paddenstoelen- truffeltapenade
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schaaf met een kaasschaaf in de lengte dunne plakken van de courgette. Klop 100 milliliter olijfolie, het citroenrasp en ­sap door elkaar en breng dit op smaak met zout en zwarte peper.
  2. Verdeel de kipfilet en de courgette linten over de borden, besprenkel dit met de citroenvinaigrette, verdeel de basilicum eroverheen en bestrooi de salade met de parmezaan.
  3. Roer de paddenstoelen ­truffeltapenade los met de 2 eetlepels olijfolie en druppel dit over de salade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!