Salade van flinterdun gesneden knolselderij, rode appel en Ardenner ham
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Varken
Internationaal

Ingrediënten

  • 200 g flinterdun gesneden Ardenner ham
  • 1 halve knolselderij, geschild
  • 1 grote rode appel
  • 2 eetlepels walnootolie
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Schaaf zo dun mogelijke plakken van de knolselderij met een mandoline. Doe hetzelfde met de rode appel (ongeschild).
  2. Meng de walnootolie met de mayonaise en breng dit op smaak met zout en peper.
  3. Stapel om en om plakjes knolselderij, appel en ham en schep er wat dressing op. Herhaal dit twee keer, strooi de walnoten eroverheen en druppel er nog wat walnootolie omheen.

Voedingswaarde per persoon
410 kcal (1720 kj). eiwit: 17 g. vet: 32 g (waarvan 29 g onverzadigd).koolhydraten: 11 g.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!