Salade van gnocchi met mierikswortelroom
0-20 minuten
Koken
4 personen
Tussengerecht
Vleeswaren
Overig
Zomer

Ingrediënten

150 g ontbijtspek (vleeswaren)
1 ui, gesnipperd
500 g gnocchi
250 ml slagroom
3 eetlepels mierikswortelroom
1 eetlepel dijonmosterd
1 bosje bieslook, fijngehakt
1 theelepel suiker

Bereidingswijze

Stap 1.
Kook de gnocchi volgens de beschrijving op de verpakking.

Stap 2.
Bak het spek in een droge koekenpan krokant. Haal het spek uit de pan en fruit de ui glazig in een beetje olijfolie in dezelfde pan. Blus de ui af met de slagroom en laat het mengsel 4 tot 5 minuten inkoken. Roer er tot slot de mierikswortelroom en mosterd doorheen.

Stap 3.
Breng het geheel op smaak met zout, peper en een beetje suiker en schep er de bieslook doorheen, samen met de gnocchi.

Stap 4.
Verspreid tot slot het spek eroverheen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!