Salade van pastrami, rucola en gemarineerde geitenkaas
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

200 g pastrami (plakjes)
150 g rucola
100 g zachte geitenkaas
½ dl balsamicoazijn
1 dl olijfolie
3 eetlepels geroosterde pijnboompitjes

Bereidingswijze

Roer de azijn en de olijfolie door elkaar.

Haal de steeltjes van de rucola en brokkel de kaas.

Marineer de kaas met de helft van de dressing.

Leg de rucola en de pastrami losjes op een bordje en strooi er de kaas over. Besprenkel het met de rest van de dressing.

Garneer met wat rucola en wat gebakken pijnboompitjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!