Salade van watermeloen, lamsfilet, feta en munt
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Lam
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 lamsfilets a 100 g
1/2 watermeloen
1 pakje fetakaas, in blokjes
1/2 bosje munt
Olijfolie
1 zakje rucola

Bereidingswijze

Stap 1.
Snijd het vlees uit de water- meloen, verwijder de pitjes en snijd de meloen in blokjes. Bak de lamsfilets mooi rosé in een beetje olijfolie. Wikkel ze in wat aluminiumfolie en laat even rusten.

Stap 2.
Meng de meloen met fetakaas en besprenkel deze met olijfolie. Doe dit in een kom of bord en leg er blaadjes munt op en wat rucola. Snijd de lamsfilet in blokjes en leg deze speels op de salade.

Stap 3.
Besprenkel de salade tenslotte met nog wat olijfolie en een paar draaien grove zwarte peper.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!