Saltimbocca van varkenshaas
20-40 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen
50 g rauwe ham
12 salieblaadjes
125 ml slagroom
100 g gorgonzola, verkruimeld
300 g gnocchi

Bereidingswijze

Leg op ieder lapje varkenshaas een plakje rauwe ham en 3 salieblaadjes. Rol het geheel op en zet vast met een prikker of slagerstouw.

Voor de saus: verwarm de slagroom en laat hierin de gorgonzola smelten tot deze in de slagroom opgenomen is.

Kook de gnocchi gaar volgens de beschrijving op de verpakking.

Bak de saltimbocca rondom bruin en gaar in 5 tot 10 minuten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!