Ingrediënten
8 Keurknakkers, in de lengte gehalveerd
100 g roomkaas met kruiden
8 radijsjes, in dunne plakjes
Halve komkommer, geschild en in plakjes geschaafd
6 sneden casinobrood zonder korstjes, licht geroosterd
Bereidingswijze
Stap 1.
Besmeer alle sneden brood met de roomkaas.
Stap 2.
Beleg vervolgens twee sneden brood met de schijfjes komkommer en radijs, breng ze op smaak met zout en peper en leg hierop twee halve knakworstjes (eventueel iets verwarmd).
Stap 3.
Leg daarbovenop een sneetje brood met de smeerkant naar beneden en besmeer de andere kant ook met de roomkaas. Beleg dit vervolgens opnieuw met komkommer, radijs, zout, peper en twee halve knakworstjes en dek het geheel af met het laatste sneetje brood met de smeerkant naar beneden.
Stap 4.
Snijd 1 of 2 keer diagonaal doormidden en serveer.